• LOGIN
  • No products in the cart.

Privātuma un Datu aizsardzības politika

1.1. Veicot pirkumu lapā pkpp.lv Jūs nododat savus datus biedrībai “Latvijas Arhitektu savienība” (reģ. nr. 40008005792), kurš normatīvo aktu izpratnē uzskatāms par datu pārzini.

1.2. Mēs vācam, uzglabājam un izmantojam šāda veida personas datus:

1.2.1. datus, kurus mums sniedzat, lai reģistrētos mūsu vietnē, t.i. vārdu, uzvārdu, telefona numuru un e-pasta adresi;
1.2.2. datus, kas nepieciešami personalizēta apliecinājuma par semināra noklausīšanos sagatavošanai, t.i. profesionālā sertifikāta numuru vai personas kodu;
1.2.3. datus, kurus mums sniedzat, lai pierakstītos uz mūsu tīmekļa vietnes pakalpojumiem, e-pasta paziņojumiem un jaunumiem;
1.2.4. datus, kas nepieciešami grāmatvedības pamatojuma dokumentu sagatavošanai par darījumu;
1.2.5. statistikas datus par Jūsu apmeklējumu un šīs lapas lietošanas paradumiem (tostarp Jūsu IP adresi, ģeogrāfisko atrašanās vietu, pārlūkprogrammas veidu un versiju, datora operētājsistēmu, apmeklējuma laiku, lapu skatījumus un vietnes navigāciju);
1.2.6. datus saistībā ar jebkādām darbībām, kas notiek starp Jums un mums vai arī saistībā ar šo vietni;
1.2.7. jebkādu citu informāciju, kuru Jūs paši esat izvēlējušies mums paziņot.

1.3. Mēs nevācam, neuzglabājam un nevaram piekļūt Jūsu maksājumu līdzekļu datiem, proti, maksājumu karšu datiem vai interneta bankas autentifikācijas datiem. Pirkuma apmaksu nodrošina uzticams starptautisku maksājumu operators Paysera (Vienotais reģ. nr. LT100001261114) sadarbībā ar Jūsu banku.

1.4. Mēs izmantojam Jūsu personas datus grāmatvedības pamatojuma dokumentu sagatavošanai, pakalpojuma nodrošināšanai, apliecinājumu par semināra noklausīšanos sagatavošanai, saziņai ar Jums, komerciālu paziņojumu nosūtīšanai, ja tam esat piekritis/-usi to saņemšanai.

1.5. Tev ir tiesības atsaukt piekrišanu biedrības “Latvijas Arhitektu savienība” apkārtraksta saņemšanai un komerciālu paziņojumu saņemšanai jebkurā brīdī, nospiežot uz atbilstošas norādes no biedrības “Latvijas Arhitektu savienība” saņemtajā paziņojumā vai, rakstot mums uz e-pastu: [email protected].

1.6. Mēs Jūsu personas datus neatklājam trešajām personām, nepārdodam un neizīrējam nekādiem citiem mērķiem. Tomēr mēs paturam tiesības atklāt informāciju par Jums, ja tas ir normatīvajos aktos noteikts pienākums, vai ja tā jāatklāj pēc kompetento institūciju vai tiesībsargājošo iestāžu pieprasījuma.

2.1. Ar šīs tīmekļa vietnes starpniecību saņemtie dati tiks izmantoti šajā privātuma politikā vai attiecīgajās vietnes daļās noteiktajiem mērķiem.

2.2. Mums ir tiesības izmantot Jūsu personas datus, lai:

2.2.1. administrētu tīmekļa lapu;
2.2.2. uzlabotu Jūsu pakalpojuma saņemšanas pieredzi, personalizējot lapu;
2.2.3. dotu Jums iespēju izmantot lapā pieejamos pakalpojumus;
2.2.4. nosūtītu Jums vispārīga rakstura (ne reklāmas nolūkos) paziņojumus;
2.2.5. nosūtītu Jums Jūsu konkrēti pieprasītos e-pasta paziņojumus;
2.2.6. nosūtītu Jums mūsu jaunumu lapu un citu reklāmas informāciju saistībā ar mūsu darbību vai rūpīgi izvēlētu trešo personu, kuras pēc mūsu domām Jums varētu šķist interesantas, uzņēmējdarbību, ja Jūs esat tam nepārprotami piekrituši, pa e-pastu;
2.2.7. sniegtu trešajām personām statistikas informāciju par mūsu lietotājiem, taču šī informācija netiek izmantota individuālu lietotāju identificēšanai;
2.2.8. risinātu Jūsu vai par Jums iesniegtus jautājumus un sūdzības attiecībā uz tīmekļa lapas vai ar tās starpniecību sniegto pakalpojumu izmantošanu.

2.3. Ja Jūs iesniedzat personas datus publiskošanai mūsu tīmekļa vietnē, mēs publicējam, kā arī citādi izmantojam šos datus saskaņā ar Jūsu mums piešķirto pilnvarojumu.

2.4. Bez Jūsu skaidri izteiktas piekrišanas mēs nesniedzam Jūsu personas datus trešajām personām izmantošanai reklāmas nolūkos.

3.1. PKPP.lv izmanto sociālo tīklu spraudņus, lai atvieglotu Jūsu pierakstīšanos mūsu lapā, nodrošinātu statistikas datu izkrāšanu un sniegtu Jums iespēju ar mūsu saturu dalīties sociālo tīklos.

3.2. Ja esat pierakstījies kādā no populārākajiem sociālajiem tīkliem, tad Jums ir iespēja lapā reģistrēties ar izvēlētā sociālā tīkla profilu, tomēr jāņem vērā, ka šī uzdevuma veikšanai mūsu lapa un Jūsu izmantotā pārlūkprogramma izveidos aktīvu savienojumu ar atbilstošo sociālo tīklu kura veiktās darbības un vāktos datus mēs nevaram ietekmēt.

3.3. Sociālie tīkli saskaņā ar to publiskoto privātuma politiku uzkrāj Jūsu IP adresi, informāciju par pēdējām apmeklētajām tīmekļa vietnēm, apmeklējuma datumu un laiku, kā arī cita veida informāciju, kas raksturo iekārtu un tās programmatūru kuru izmantojat lapas pārlūkošanai. Sīkāku informāciju par katra sociālā tīkla uzkrātajiem datiem meklējiet zemāk norādīto sociālo tīklu privātuma politikās.

3.4. PKPP.lv izmanto šādu sociālo tīklu spraudņus:

3.4.1. Facebook – Facebook, Inc., ( 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA, Eiropas nodaļa ir Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5–7 Hanover Quay, Dublin 2, Ireland) privātuma politika lasāma angļu un daļēji latviešu valodā;
3.4.2. Twitter – Twitter, Inc., (1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, Eiropas lietotājiem: Twitter International Company, Attn: Data Protection Officer, One Cumberland Place, Fenian Street Dublin 2, D02 AX07 IRELAND) privātuma politika lasāma angļu valodā;
3.4.3. LinkedIn – LinkedIn , Inc., (2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043 United States) privātuma politika lasāma angļu valodā;
3.4.4. Google+ – Google Inc., (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Īrija) privātuma politika lasāma angļu valodā.

3.5. Ja nevēlaties, ka sociālie tīkli saņem datus par Jūsu apmeklējumu mūsu lapā, pirms sistēmas lietošanas pārliecinieties, ka esat izrakstījušies no sociālajiem tīkliem (Log out), neizmantojiet lapas iespēju pierakstīties ar sociālo tīklu kontu un pašrocīgi reģistrējieties par lapas PKPP.lv lietotāju. Pilnīgai Jūsu identitātes aizsardzībai aicinām izmantot Jūsu pārlūka Slēpto tīmekļa pārlūkošanas režīmu (Incognito režīms pārlūkam Chrome; Private Browsing režīms pārlūkam Firefox; InPrivate režīms pārlūkam Edge / Internet Explorer)

4.1. Sīkdatnes

4.1.1. PKPP.lv izmanto tā sauktās sīkdatnes (no angļu val. cookies). Sīkdatnes ir mazi teksta faili, kurus pārlūks saglabā Jūsu datora diskā, lai nodrošinātu jūsu apmeklējuma identifikāciju. Mūsu izmantotās sīkdatnēs nesatur personas datus un nevar būt par pamatu personas identifikācijai.

4.1.2. Sīkdatnes uzlabo mūsu lapas darbību, sniedz izpratni par lapas un tās apakšsadaļu izmantojumu, ļauj uzlabot tās pievilcību, saturu un funkcionalitāti. Īpašu uzmanību mēs pievēršam lapas apmeklējuma statistikai, laikam ko pavadāt caurlūkojot apmeklētās sadaļas, seminārus, semināru video daļas un zināšanu pārbaudījumus, lapu apmeklēšanas secībai, informācijai par meklēšanas kritērijiem, kas Jūs atveduši pie mums, valstij, reģionam un, ja nepieciešams, pilsētai, no kuras lapai piekļūts, datiem par interneta pārlūku un iekārtu statistikai. Šādā veidā iegūtie dati tiek automātiski anonimizēti un nevar tikt izmantoti Jūsu identificēšanai.

4.1.3. Jums ir iespēja jebkurā brīdī izdzēst cietajā diskā uzkrātās sīkdatnes, jeb iestatīt savu interneta pārlūku tā, lai tas neuzkrātu sīkdatnes. Pamācību kā to izdarīt atradīsiet Jūsu pārlūka lietošanas instrukcijā. Biežāk izmantotajiem pārlūkiem Firefox, Internet Explorer un Chrome pamācība atrodama šeit.

4.2. Google analītikas rīks

4.2.1. PKPP.lv izmanto Google Analytics statistikas datu vākšanas un apstrādes pakalpojumu, ko sniedz Google Ireland Limited (Google). Google Analytics izmanto specifisku sīkdatņu veidu, proti, teksta failu, kas tiek uzglabāts Jūsu datorā, un ļauj analizēt to, kā Jūs izmantojat mūsu lapu un tajā atrodamos seminārus. Uzkrātā informācija tiek pārraidīta uz Google serveriem, kur tā tiek uzglabāta un apstrādāta.

4.2.2. Mēs izmantojam anonīmu IP adrešu ierakstīšanas protokolu (IP maskēšanu), kas Jūsu IP adresi anonimizē pirms datu nosūtīšanas uz Google serveriem.

4.2.3. Google šo informāciju izmanto mūsu uzdevumā, lai analizētu šīs lapas izmantošanas datus ar mērķi veidot ziņojumus par aktivitātēm tīmekļa lapā un nodrošinātu statistikas datus lapas uzturētājam. IP adrese, kas no Jūsu pārlūka tiek pārraidīta uz Google, nav apvienota ar citiem Google datiem. Jūs varat novērst sīkdatņu uzkrāšanos, attiecīgi iestatot pārlūka programmatūru (skatīt 4 b sadaļu tekstā iepriekš). Turklāt Jūs varat liegt Google ierakstīt un apstrādāt sīkdatņu izveidotos datus (tostarp Jūsu IP adresi) par Jūsu darbībām šīs tīmekļa vietnes izmantošanā, lejuplādējot un instalējot pārlūka spraudni no tīmekļa vietnes http://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Papildu informācija par izmantošanas noteikumiem un datu aizsardzību ir pieejama tīmekļa vietnē http://www.google.com/analytics/terms/ vai http://www.google.com/analytics/privacyoverview.html

4.2.4. Mēs izmantojam Google Analytics, lai izziņas nolūkos analizētu AdWords efektivitāti un sīkdatnes no DoubleClick. Ja nevēlaties, ka tas tiek veikts, Jūs šo darbību varat atslēgt, izmantojot Ad Preferences Manager (http://www.google.com/settings/ads/onweb).

5.1. Savu iespēju robežās mēs veicam saprātīgus tehniskus un organizatoriskus pasākumus, lai novērstu Jūsu personas datu noplūdi, zudumu, to ļaunprātīgu izmantošanu vai nesankcionētu datu labošanu.

5.2. Visus Jūsu sniegtos personas datus mēs uzglabājam drošos serveros, kas aizsargāti ar parolēm, ugunsmūriem un uzticamiem datu šifrēšanu protokoliem. Tomēr, datu pārraide interneta vidē ir atkarīga no daudziem faktoriem, kas var kompromitēt izvēlētos aizsargmehānismus, un mēs nevaram garantēt drošību ar interneta starpniecību pārsūtītiem datiem.

6.1. Mums ir tiesības mainīt vai atjaunināt lapas Datu aizsardzības politiku un nosūtīt par to Jums informāciju.

7.1. Jums ir tiesības pieprasīt atklāt visus mūsu rīcībā esošos datus par Jums. Mums ir tiesības atteikties izpaust prasīto informāciju vienīgi normatīvajos aktos noteiktajos gadījumos.

7.2. Jums ir tiesības jebkurā brīdī liegt mums apstrādāt Jūsu personas datus reklāmas nolūkos, par to mūs informējot ar e-pasta starpniecību.

7.3. Mēs pieņemam, ka uzsākot šīs lapas lietošanu Jūs esat iepazinies ar aktuālo Datu aizsardzības politikas redakciju un piekrītat Jūsu personas datu izmantošanai šajā politikā noteiktajā apmērā. Situācijās, kas atšķiras no šiem noteikumiem un neskar lapas pamata funkcionalitāti mēs piedāvāsim Jums iespēju atteikties no Jūsu datu izmantošanas vai informācijas saņemšanas.

7.4. Ja uzskatāt, ka Jūsu dati tiek apstrādāti neatbilstoši normatīvo aktu prasībām, lūdzam sazināties ar mums rakstot uz e-pastu [email protected].

7.5. Ja uzskatāt, ka mūsu sniegtās atbildes vai veiktās darbības nav pietiekamas, lai radušos situāciju novērstu, Jums ir tiesības vērsties Datu valsts inspekcijā: Blaumaņa iela 11/13, Rīga, LV-1011.

8.1. Šajā lapā ir saites uz citām, trešo personu lapām. Mēs neesam atbildīgi par citu personu tīmekļa lapu privātuma politiku.

9.1. Mūsu rīcībā esošos datus par Jums iespējams apskatīt, labot un dzēst ienākot lapā un atverot sadaļu Lietotāja profils.

9.2. Lūdzam sazināties ar mums, ja Jums nepieciešama palīdzība kādu mūsu rīcībā esošo datu par Jums labošanai, atjaunošanai vai dzēšanai.

10.1. Ja jums ir kādi jautājumi par šīs vietnes privātuma politiku, personiskās informācijas ievākšanu un apstrādi, lūdzu, rakstiet uz e-pastu [email protected].

Noteikumus apstiprinājusi valdes priekšsēdētāja Māra Vaivode 17.04.2019.

© 2019 Latvijas Arhitektu savienība & Urban Institute Consulting